Friday, January 13, 2012

Teman sejati dua




akhirnya...benda yang diidamkan dapat jugak kat tangan aku. mekasih kat opismate aku sbb dia tolong carikkan benda alah ni. huahuahua rasa mcm berat terus turun mdadak lepas beli benda ni. eh poyos nye bunyi. anyway aku mmg gila2 cari benda ni...so bila da dapat mst laaa suke giler. 








bukak je terus nak timbang. amacam...semangat x? mula2 aku timbang si Mok ni dulu....dia hanya 8.5 kg je walaupun chin dia da dabel2. ini juga termasuk berat pempes dia aku rasa. hahaha semoga ngan kehadiran penimbang ni aku akan lebih rajin and never give up dalam misi tahun 2012. gambate kudasai!!



oh lupa...sbb beli ni nak dekat CNY kan guardian sedekah laa serba sikit kopun dia yg mana ada utk aku soping ala2 je. sampai hati kau gardian...aku beli barang kau macam2 baucar rm5 je aku dpt?? caissss ada laa baucar dia yang lain tapi yg di promo tu semua benda yang aku tak bkenan. pastu dia kasi aku colgate kumuh ni free. ok2...tima kasih gardian huahuahua tapi kan weight scale dia mcm aku was2 sikit. sbb perasaan nye bila da naik atas ni...rasa mcm step dia nak pecah. pastu kaki aku kan besar...da tejuluq kat ujung tu. tetiba aku rasa timbang tak betul. eh..songeh












nanti2...sabo..sabo...xmo timbang lagi. kang jadi hot2 ciken shit. asik nak menimbang je keje


bai




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment