Thursday, January 19, 2012

Keroyanan dan Speechless









Hasil daripada keroyanan......aku curahkan isi hati pada sebuku kek brownies. hurmmmm tenangnya jiwa. ececece blom pape ayat da poyos. rasa mcm puas gile dapat cuba resipi ni. rasa dia mmg pergghhhhhh mantap!!! kena cuba weh....... :-P



setakat ni brownies ni jelaaa yang lepas ujian selera laki aku. kek lain dia pandang sebelah mata. kata nya...muak. bukan ke kalau over chocolatey rasa muak? ape jenis tekak laki aku ni. nevermind....janji u ske kek i pn memadai. herherher



tapi jan laa sampai always request kek yang sama bang. aku yang muak dok gaul benda yg sama. asal nampak badam je...mula laaa skrip dia "takde ke brownies utk uma? bila nak buat lagi?" tapi bila da sampai secret recipes...dan2 laaa brownies aku paling low kat tekak kau. ntah pape......cmni laa suami. :-p







untuk mengatasi masalah keroyanan aku ni....aku kena memasak or baking. alhamdullilah aku lega....ni je ubat tbaik setakat ini. alaaa lagipun tidak melibatkan kos yg tinggi kan. seb baik laaa peel aku ni kalau stress bukan nk mbeli belah atau nak mencekik sepuas2nya. cukuplaa sekadar rasa hilang tekanan dan rasa kepuasan tidak tehingga. lagi2 kalau kek yg dibuat ni sedap tidak terkata. cewahhhh









Amacam...tempting bukan???






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment