Sunday, January 15, 2012

Buah hati kesayangan





Ni laa wajah kesayangan aku sejak 6 bulan yang lepas. peneman kalau aku tga stress...walaupun bukan milik aku.....aku bersyukur!







aku jalan2 ngn pot aritu tjumpa benda alah ni and i think mcm bgs jugak beli since si Mok ni tga prektis nak merangkak kan. kalau jatuh tgolek pn ada alas...so teda laaa dia tjedud thrill kan. cik ngah juga beli kan dhiya buku.....so bole laaa mama tolong baca kan utk dhiya ye...bukan utk masuk mulut kemam sampai kembang. hehehe















tapi macam kecik laa plak....tgk laa esok2 cik ngah nak g JJ nak tambah lagi eksesori playground dhiya. skgni kalau jalan2 je nak pegi bahagian baby. geram tgk...striking and cantik2 semua barang dia. rasa nk beli satu kedai. eh....laki tokei kayu jati ke apa yang berangan tggi sangat ni???


tak bole bayang kalau dak kecik ni dok jauh ngn aku nnti....sobs...sobs....








nampak ini pakcik??? kalau da ade dia ni...semua barang mainan baby jadi mainan dia. konsep barang mu barang ku jua. aku perati je ape step pakcik ni nak wat ngn alphabets ni. dari aku susun petak2...slow2 dia ceraikan....teraburkan dulu.








 pastu susun memanjang sampai tepelot kaki. gairah ye dik....tulaaa rampas mainan ank buah sepa suh kan








ok da siap susun yer........skali....dia lompat2 main teng teng depan aku. sabar jelaaa......baru je beli dah btapak kaki kau pakcik. siap ubah2 bentuk supaya gaya loncatan lebih mencabar. pasrah!







Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment