Thursday, February 02, 2012

Apple Pie




Edisi percubaan dan lebih kepada konsep tibai asbo....xpe cuba lagi next time!


Ini adalah hasil dari perasaan sentap semalam. honestly...aku tak bape gemar kulit pie yang mcm ni. nak macam mekdi. eh pulak....hehehe tapi orang lain maybe suke. nevermind...next time nak try buat yang crunchy punya plak. Inti dia da mabeles! i liokeeee........








Guna green apple cap Granny Smith. cewah.....untuk buat pie ni cara dia sangat laaa senang. lagi2 kalau da ada apple cutter tu kan. belah je...otometik bijik dia da remove. haaa xpe..aku guna kudrat semulajadi. eksesais sikit kasi lengan aku berfungsi. kata diet? ok....tak semestinya benda yang aku masak aku tibai join makan skali. Azam tetap azam! no hot2 chicken shit ya dan xmain tipu2.








aku pun makan gak pie ni....tapi inti nye jelaaa. lain2 mak tutup sebelah mata je even orang dlm uma ni ckp sedap. oh...btw after sebulan lebih bdiet ni..hasilnya semalam aku timbang naik balik! geram....tp aku pecaya ni semua gara2 ubat hormon itew...so berat aku paling latest setakat ni kembali 94 kilos! oh demmmm....adakah kerna aku membantai makan salad mayo di Seoul Garden? or kerana inti pie ini? tapi...tapi...tapi......even the number tu naik..baju2 lama aku da bole sarung balik. adelaaa ketat 2-3 celah sikit. bole diusahakan lagi walaupn hakikatnya sangat laaa susah bila nak turun lagi dan lagi. gambate!!!




bai.



p/s: doc said normal laaa berat tu naik sbb hormon pil. cuma kena menten exercise...berat tak turun cpt xpe. yang penting dia tga reshaping ur body. woww....bunyi yang menarik :-p








Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment