Wednesday, December 07, 2011

Sentap Lagi...



tadi pagi masa aku baru smp opis...laki aku kol bgtau....KASUT KEJE DIA KENA KEBAS! menyirappppppp nye aku dga weh.....budak2 ni mmg nak kena tau. tak cukup ke kau test power curik helmet aku ritu. skgni kasut laki aku pn kau sebat? mmg da menguji kesabaran ni! berani mati sgt kan....

aku rasa mcm nk pasang cctv....(*mcm orang kaya). geram sgt da ni....apalaa malang mak bapak kau dapat anak yg pura2 baik tapi menyetan curi barang orang. kalau skgni ko da pandai curi barang kecik2...lama2 kau ketagih jap2 lagi kau pecah masuk uma org plak. cilaka pny prangai. kasut laki aku tu da kembang2 mcm tu pn kau nak amik. pastu tinggalkan tapak je. apa bebal nye ko nak saiko ktorg?

laki aku bengang giler...da laa dia ni jenis jaga barang. tp bab tggl kan tapak kasut tu aku mcm..he'eleh bangang! pencuri tu mst igt dia da cukup saiko laaa buat org cmtu. vabi sungguh...anak sepa laa ni. da bebal bongok plak. aku mmg teda org lain nak suspek selain geng2 anak tentera depan uma aku ni. sbb da byk kali aku prasan budak2 ni dok melepak ngn anak jiran aku tu....

ok...xpe...kau cabar aku yer....tgu laaa. malam ni aku try pancing. nak tgk tangan sepa panjang sgt mcm sial buat keje xsenonoh ni. seingat aku bapak aku ade sensor yg bunyi2 tu...sensor ni glemer masa zaman org nak ragut beg dulu. saje nak try malam ni. sakit ati mak ni.....aku dapat kau. nahas!




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

1 comment: