Friday, December 02, 2011

Love and Sweet




kita dapat bunga cantik ni dari akak suwet ni...












blogger yang kasi kt gift ni creative.....DIY lover. kalau tgk blog dia byk gile DIY yg cun2. suke tgk....nak buat tapi aku telalu banyak alasan. so aku prefer tgk dan angan2 je mana tau ade org nak kasi lagi. *tolong tampar..tga tak sedar diri ni :-p


happy betul rasa..sbb ade org kasi hadiah mcmni. kalau buat bunga kawin pn cantik kan? nape laaa i kenal u ni lambat sangat. kalau x i da oder sejambak utk akad nikah dulu. skg pn aku tgk ramai jugak org pakai bunga tangan mcm ni. comel woooo. trasa mcm aku ni kawin zaman 90-an pun ade. wedding trend da pelbagai. huh......jeles nye. 


btw...thank u so much babe for this sweet and lovely gift! sejuk ati mak nak.....herherher



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

1 comment:

  1. arini baru dpt bernapas sikit nak bw. haha!
    oh.. so sweet! such a lovely appreciation.
    thanks babe!

    lurve u! ;)

    ReplyDelete