Thursday, December 29, 2011

Ben 10 Chocolate Moist


Chocolate Moist with Ben 10 theme



rasa macam da lama tak update blog...haish tahap kemalasan bganda. sibuk pun ya jugak. asik peram je keje nye. lagi bape hari je lagi nak sambut new year kan. azam macam mana? buhahaha toksah ckp...azam aku forward taun depan je. kuikui






kek ni di tempah oleh ofismate aku yang nak celebrate besday anak dia kat taska. alahaiiiiiii bestnye...siap mak pak dia cuti meraikan besday anak bujang dia. hew..hew....sweet..





resipi untuk kek ni nanti2 laa aku upload. belum ada mood nak taip. almost chocolate resipi aku amik dari buku ni. ni mmg buku feveret turun temurun punya. siap ade tape lagi haa. baru nampak mcm salu selak buku ni kan. poyo...





tapi aku xlaaa tumpu pada 1 source ni je...rajin jugak aku jalan2 tgk blog orang. cuba laa resipi baru. yelaaa skgni versi chocolate moist ada mcm2. ada yang lembab giler ade yang biasa2 je...dan ade jugak penah aku try...xmoist langsung. tapi sebab ianya coklat. maka....family members jugak laaa yang sebat kasi abis.




semoga taun baru yang akan menjelma ni..akan bagi semangat dan azam baru utk aku terus maju dan lebih berkeyakinan. aku juga doakan kawan2 agar sentiasa dirahmati dan murah rezeki. anggaplah dugaan yang allah beri tu satu ujian untuk lebih tabah. ada sebab kena allah pilih kita utk sesuatu dugaan yang getir. taun depan juga adalah taun utk aku laki bini berusaha sampai bejaya. semoga ikatan perkahwinan ini akan kekal hingga ke syurga walau mcm mana berat pun dugaan tuhan nak beri. amin......








Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment