Monday, November 14, 2011

PD....again... yoohaaahh!




its PD again....pengapit abg aku naik pelamin sabtu lepas. so..mak aku plan laa short holiday for me. sebenarnya utk adik aku pot. tp dia keje sabtu ahad. lantas holiday ni mmg semata2 utk atok n mak tok spent time ngn cucu. mula2 tak nak mengaku. lama2 tmalu sendiri. ok...paham2....


actually bapak aku da sevey otel2 n apartment around PD. tp semua fully booked. sadis btl kalau time school break cmni. semua tpt kaw2 pack. last2 mak aku dpt SERI MALAYSIA. aku da banned hotel ni...tp sebab mak aku sponsor dan no choice. terima jelaaa labu. besyukur dari kena tido dlm kete. cik june ni semangat gile janji dia dpt spent time ngn cucu dia ni haaa.....


aku kan mmg anti ngn seri mesia ni....harga mmg tak bpatutan and aku perati da bape taun mcm teda perubahan. sia2 je aku buh cadangan dlm box korang. no improve! anai2 ko xyah ckp...bodol giler bilik dia. pendek kata sedeh! harga kau kan main lagi. menu bfast dia bole kata sama utk smu branch yg ada. bole? bilik bkulat2....haiyooooo. then i told my mum never ever booked hotel cmni. xde murah mana pn. baiklaaa book hotel lain lebih 100 pn xpelaa janji bkn sini. hawauuuuuuu giler...


sampai2 je hotel laki mak tetiba demam kau.....aisehmen. sian pulak dia ni...da laa paten dia kalau demam temperature naik tiba2. bahaya btl....apelagi smp je bilik hotel aku kasi makan ubat demam. pastu terus dia selubung kasi peluh. hurmmmm.....kebosanan lagi laaa nmpk gaye.







ni pool dia. seri mesia ni segala bagai mmg kecik. pool ni aku turun bfast jam 7.30am jam 8.30am da penuh ngn kids + mak bapak kids skali.


 

kocak2 jelaaa air tu ye bang...ni posing hirup udara segar




demam da baik je trus bibir tjuih. my hot2 baby...hahaha







our bfast...


 pas bfast trus g jalan2 kat pantai. laki mak bawak g teluk kemang and kitorg jalan smp tanjung tuan. sambil sevey2 apartment yg best2. kt tanjung tuan mmg byk aprtment yg sea views...bersih. nntlaaa len kali. pastu cpt patah balik nk ke hotel sbb nak main ngn anak buah ku yg tembam ithewwww....skali nmpk mak n abah tga lepak tepi pantai ngn dhiya skali. ok...atok teruja cik ngah 3x ganda teruja nk geletis ngn kamu...huahua






















rupenya....ngn peha yg gemuk serta pakaian yg ceksi...kau enak dibuai angin pantai. cisssss.....mmg holiday sungguh kamu ni!








Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment