Friday, November 18, 2011

My BFF birthday celebration!



happy besday BFF! wah....mcm kus2 semangat plak entri ni. BFF iaitu dari skola menengah...ke kolej ke universiti dan akhirnya ke tpt mencari rezeki...masih sama. kau ni teda tempat lain ke asik2 ngn bkepit ngn aku. hehehe walaupun under 1 roof tapi kami lain2 department. wakakaakakaka smlm emosi arini mak da ok nyah!

aku ngn kwn sorang lagi farid plan nk cilibret minah ni. selama ni aku pn jarang2 cilibret ni..makan2 githew je. xpelaa bsederhana je kan. janji kau bahagia wahai bespren! ktorang choose Tarbush for makan2. aku plak da gugel tpt ni...rasa nya mcm ade menu nasi arab...skali smp sana ianya restoren nasi briyani and other tipikal menus of briani daa....
xpelaaa nk wat cmne. da sampai tak kan nak blah. kalau KL tu jalan mcm kt lengang mcm Tanjung Pengerlih senang je aku nk cabot. dari uma aku nk ke ampang je amik masa sejam. jem punya psl...padahal 10min da leh jejak ampang point tu. seksa!

aku pn nama nk celebret tp present ape pn x sempat nk beli utk dia. harap kau sabar ye...aku bli kan later2 bila aku free nk kasi kau. hehehe aku bawak kak ipar n baby mok skali. saja ajak bjimba. sunyi jugak restoren dia. padahal tga bandar tu. xramai sgt org...mmg ktorg je.




 
bufday girl
mcm besday dia plak dak mok ni
bang farid punya....sepinggan rm30. lamb grill rasa nye


yang ni set aku ngn wawa. ayam briani and lamb beriani. ayam rm20 dan lamb rm22

 
sesuai laaa...nasi ciput lauk kau melambak. tang ni aku suke..sbb ratah lauk je








farid ni makan paling last lagi. dulu dia ni berisi gile! skali ni haaa kurus sgt2. dia makan herbalife...aku pn makan gak HB tu cuma aku da abis bekalan. nk beli asik tgendala je...sbb beli benda lain. kalau cmnilaa gaya aku kena contohi bang farid ni agar bole menten dan juga hidup sihat. susa juga nk kontrol diet ni kalau tiada sokongan dan kerahan. kalau kompare gmb2 lama aku..taun 2008 badan aku xde laa berat nau. kire selim laa. aku rasa kena ada org sakitkan ati baru aku bole kayuh beskal 1 jam hari2!

so far oklaaa tarbush nie..bolehlaaa daripada kebulur kan. bersyukur dapat makan dari stuck kat jem berjam2. cuma tulaaa cm xbest laa plak tempat dia. pas makan konon nk jalan usha2 barang. mmmmmm...pun sama. xde laa apa yg menarik sgt mcm OU ke...curve ke. ok....yg tu mmg xle compare laa....skgni da taun apa. dulu bfore tak ade curve bagai....ampang point jugak jadi sumber kan...

alhamdullilah syukur!!! tapi kesian gile kat kete bff aku ni. sorry laa nok mak salah kasi intstruction parking. kete dia abis dihujani TAIK BURUNG. siyes da mcm pesta taik burung ampang.


p/s : anggap jelaa tu hadiah utk kau yer..salu org baling telor. kau dpt taik burung. kira sama laa tu kan?



bai










Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment