Monday, November 28, 2011

movie time...my edward!









kita kan baru balik tgk cite ni tau........kita suke!!!!!! stating dia mmg cm lembab sikit laa sbb dorang tga in love..with bella yg dok nebes nak kawin ngan ponti jambu ni kan. but.....it was a very...very...romantic ponti movie. aduh.....aduh edward sgt ensem. aku mmg minat sgt cite twilight ni and folo dari 1st movie lagi. 

a treat from hubby.....tapi...tapi...tak kool sbb dia booking last minit and last skali queue kat KLCC. fail betul laa dia ni bab2 nk booking. tak marah....terima jelaa. dari langsung beli tiket Aku Bukan Tomboi ke kan....boleh meleleh air mata sawan buih aku dok dlm wayang cite cmtu.


jalan cite cm biasa mmg aku suke. cuma.....asik2 jake ni mcm xbole nak lepaskan bella. anggap jelaa korang takde jodoh. kan senang. geram pn ade tgk jake ni. dari part2 yg lepas pn dia cmni jugak. betul laa kot ckp robert ni...cinta kena tgk pada hati...ikhlas dan setia. bukan rupa paras semata-mata. cewah! da nama cite romentik kan....kissing2 tu melambak. aku pn nk menyelit jugak sbb da over feeling...kejap2 aku ckp ngn laki aku 'romentik nye dorang....alaa sweet nye...edward ni ensem' then jawapan dia senang lagi menyakitkan ati 'pasni kalau nk tgk cite romentik bawak eye mask eh' cissssssss potong arr lu perli2 gua plak! coiii


masa dia nk kawin tu...wedding dress bella gile gorjesssss!!!!! cantik sangat sejuta kali. hahaha mesmerize rasa..lagi2 kalau dorang ckp dress tu harga 300k...aku bole pcaya lagi dari dress MEMEY tu. eh pehal laa leh tselit cite kau. tau2 laa kalau mat soleh ni buat cite..mmg real saja. masa scene bella pregnant...real sangat dia buat muka bella tu cengkung mcm org tua pun ada. and masa part tulang bella patah. perrghhhhhh seriau dengar....best..best...and mmg da bole agak yg akhirnya bella akan jadi ponti jugak. ponti mata merah yang cantik....nnt ade sambungan part 2. da xsabar nk tgu. pasni nak proper booking......letih aku nk beratur!










tgk tiket tu.....agak2 aku rasa romentik x????? ye...mmg tak. depan sekali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku pn paksa laa diri aku utk feeling jugak cite dia. da bayar. da laa perfume pecah...kena dongak plak tu tgk edward kesayangan. haish....cant hardly wait for part 2!









Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment