Friday, November 25, 2011

kerana perut ku lempiaskan nafsu





setelah bebulan.....akhirnya aku sampai jugak kt Mudzalfa Fried Chicken ni. perghh jauh kau aku menapak nak dinner punya pasal. rupanya selama ni aku salah kasi direction kat laki aku. muhahahaha ampun bang!

punye laaa aku pusing 4-5 x kat area PKNS bangi tu....skali mmg menyimpang tekaan ktorg. apa daaa....nk JJCM tp baca map fail. yg fail tu aku...sbb laki aku drive je. alhamdullilah sampai jugak. dapatlaaa aku nk merasa MFC yg kawan2 aku dok ckp sodap2x ni haa.


masa smp ni mmg ramai kat kaunter dia. kebetulan da rezeki kami laa kot..service dia xlaa lambat sgt. sbb aku review kat blog org yang penah mkn kat MFC ni. rata2 dorang komplen bad services. lambat anta makanan laa. manager sebok kira duit laa. staff kurang...mcm2. seb baik time aku cepat je...

tapi...paling aku tak tahan. manager dia...BEBULU!!!! kot ye pn kau ni pakistan ke lebanon ke apa2 laa keturunan kau kan....kancing laa butang baju tu kemas2 sikit bole x? aiyoyo....tbayang smp skg bulu2 badan dia yg lebat tu. mesti manager dia feeling2 rajanikan. aku pn kontrol wajah agar tak loya depan kaunter tu. adehhh...





masa dpt meals je dan2 aku ckp kat pak ajiz 'cek2 kot ade bulu dlm nasi tu'. kejam x aku potong stim org tga nk makan? 


aku amik set chicken apa eh...da lupa plak nama dia. mmmm kureng skit rasa dia. ayam dia muak sbb isi semata. tapi the sos dlm mangkuk itam tu mabeles. aku suke..kawan2 aku rekemen oder pizza dia tapi ntah apesal aku nk oder nasik jugak. next time bole laa kot try. sbb aku tahan xmakan pape yg heavy sbb nk rasa nasi arab MFC nye pasal.



ni satu set kalau xsalah rm15 skali ngan air


laki aku plak amik chicken mandy. rasa dia bole laaa tahan....kalau nak kata yg mana best...better kita pegi restoren nasi arab yg original. tapi overall rate harga makanan kat MFC ni bebaloi. kitorg siap take away ayam goreng dia 2 ketul. mmmm memang xle lawan KFC. tapi aku suke ayam goreng dia sbb rempah dia yang lain dari yang lain. bukan laa lain apa.....kalau asik lanyak KFC je....sekali skala kena MFC pn ON dik!





dalam pada aku ckp bole laaa...abis licin jugak kan pinggan aku. tinggal tulang ayam je ni. hehe aku punya mmg tak abis pun. da transfer kat pinggan laki aku. kenyang.....cm biasa pakai girdle. harus kontrol perut yang sensasi ni. herherher...pasni bole laaa kot aku singgah MFC ni lagi kalau otw dari kampung. lgpn area bangi tempat makan dia bole tahan skang. 


da makan ngantuk.....tabiat.


bai oulls






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment