Sunday, October 23, 2011

Weekend = Bored!



yeah....tgk tajuk pn da tau. ahad yang boring. siyes boring. da boring malas pulak. perangai....


laki aku sebok ajak pegi MFC. dari ritu plan nak pegi asik menyimpang pg tempat lain. der...aku ni da laaa tga bosan..stress pn ade jugak. asal nak pikir tpt makan je berejam. gado2 tu pasti. kena bertekak merajuk2 smp cukup pakej baru laaa timbul idea nk makan kat mana. 


kt somalia sana nk makan susa ko tau x...kat sini keje ko nak merajuk sbb pilihan tempat makan yg aku pilih tak menepati tekak ko. sometimes aku tak paham jugak laki aku ni mcm mana. tak syok ok gado pasal nk makan..lagi2 dalam kete. potong stim! tp laki aku ske sbb dia ade bini yg bole pujuk dia. banyak cantik muka kau?


aku ni paten xkisah sgt klu ajak makan luar. janji bersih. nak kata bersih sgt no komen laaa...but sometimes mengada2 nk makan luar perlu ada. lama weh pikir nak makan ape....plan nk ke MFC. last2 menyimpang lagi ke seri kembangan. makan kt restoren Yemen. Half Moon restoren....kat area ni mmg penuh kedai pak arab. toksah ckp...nak masuk restoren ni pn feeling mcm kat arab. coiii





overall.....best jugak laaa bole kasi 4/5 bintang. sedap gak masakan Yemen ni...tp aku rasa mcm lebih kurang pun ade ngn nasi2 arab yg lain. service...mantap. kalau kebulur tpt ni bole di suggest kan. pak arab ni semua ckp omputih. tp versi kelam kabut. hahahahaa gmb makanan aku xamik sbb aku rasa lbh kurang sama je. ktorg order lamb kabsa ngn ciken mandi. sbnrnya ada org da kebu' tahap cipan. xsempat snap...da ngap!


masa tga melantak...tetiba laki mak ckp.....'oklaaa kita makan kat sini. anggap ni macam psediaan kita nak pegi umrah'


apakah??????




bai..



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment