Saturday, October 15, 2011

Kuih Bakar




Finally....rasanya tak susah nk buat kueh tradisional ni. cuma aku saja yg rasa leceh...bla..bla..bla..


kuih bakar ni laki aku da request lama..biasalaaa mesti aku bubuh alasan kaw2 punye utk kasi tangguh. hehe bukan apa..aku tak bape konfiden nk bikin. tp lepas review bahan2 dia...xsusa der. alahaiiiiiii




Resipi ni aku amik straight here



aku xde periuk bunga2 yg mmg org pakai utk wat kuih ni. so pakai loyang petak. klu x tepi2 dia mst crispy jugak kan...xkisah laaa janji dpt puaskan ati laki aku dan kasi ceria sikit mamat sorang ni.









jan sedih2 ok...ckp je nak kueh ape. sayang buat kan....klu tak sedap harap makan juga! gua chenta sama lu!! ehehekk...



...




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

2 comments:

  1. jeles wehhh tgk seme pakat rajin masak nih

    ReplyDelete
  2. alaaa kueh je pn...tu pn xreti. haha

    ReplyDelete