Saturday, October 15, 2011

Big Bad Wolf Books sales!




I've just returned from kampung and otw balik KL i've decided to straight away to BBWB at MAEPS serdang. Malas pulak nak tunggu sampai esok. Since last Thursday opis mate aku dok cite pasal book sales ni. mana tahan beb kalau asik dga jer. lagipun buku dia murah2! siyes MURAH!

 
Skang ni aku tga wat adunan tart so tanpa buang masa mari update blog. haaa punya semangat sebab dapat juga buku yg aku nak selama ni. alaaa xdelaa gempak pn buku nya. bagus bila dia wat cmni. menggalakkan minat membaca kat org mesia ni.
 

I grab all four books and semua nya cookbooks! hehehe...jakun ko nampak jamie oliver harga RM25 je. but actually before aku pegi MAEPS ni aku da gugel buku2 yg ada kat situ. Pusing satu hall but I can not find any books that I want exactly yg mcm dia display kt website. :-(

 
Last..aku grab je buku Jamie Oliver and Nigella Lawson. even the printed edition is 2008/2010, but I am quite satisfied sbb kalau pegi ke MPH or Kinokuniya its price can reach RM80++ even edition yang lama! haaa teruja tak akak ko ni...








Dapat sebat nigella...krismas..krismas laaaa! janji kek dia meletop2. cara ckp mcm pandai sgt buat kek. jadiklaaa nk tambah koleksi kek pelbagai.









Lama laa jugak aku eksesais dlm dewan tu. da laaa lupa bawak troli. berat giler ok...buku2 ni semua hard cover. paham2 laaa dia nye berat nye cmne. kalau bole semua cookbooks aku nk masuk dlm kotak. belum masuk lagi buku2 interior design bagai...mmg teda gmb around hall sbb aku tak kuasa nk pgg kamera. buku berat...beg berat..tuan badan pn lagi berat. jadi pilih.....


Hasil :

1. Nigella Christmas
2. Jamie Oliver
3. Heavenly Fragrance
4. Balti 50 quick and easy stove-top Indian recipes

All books cost me RM78 only. 


ok...bole feeling2 kak nigella. buka petisejuk malam2 amik baki dessert sambil spray whip cream. ngapppp!





BBWB mmg awesomeeeee! :-p

bai...



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment