Friday, September 16, 2011

Mok dan RV...again in victory. perasan.....



arini aku bikin RV lagi. alhamdullilah seb baik ok. its so yummeh and color dia mmg cekci nyah. i liokeee juta2 lemon. lagipn aku saje nak bikin sempena birthday abg aku plus now he stayed ngan aku bwk sama family dia utk sementara waktu ni. alaaaa yg baru dapat baby with taik lalat tu. :-p


aku pn tak tau bape lama dia akan stay ngn aku. honestly...aku tak kisah sebaliknye rasa blessed. aku ikhlas nak tolong time dia susa. ini hari dia...meriah sikit uma mak nok ade baby dhiya ni. kdg aku panggil dhiya...kdg Mok...Babam. ikut suke ati cik ngah laaa ye. sepa suh jadi tembam sgt. 


lagipun...bak kate mak mertua aku laa kan. 'bila da ade baby in house ni...mak harap ia akan bejangkit kat korang' . wah....main jangkit2..kelesssss. i lap u laaa mak. kira hari ni ati aku glowing2 kekdahnye. harus laa main bakar kat uma ngn pot. lagipun sok nye makcik aku buat open house. kire wat sumbangan kecil laaa kasi kek kt utk majlis uma dia. setel...




helo....sy dhiya. sekejap je ko da besar...ritu mcm halus. skg sikit nye debab peha ko






baiklaaa....duduk situ diam2 dan cik ngah nk mula bakar kek. ayat mcm bagus...telebey suda. aku buat kali ni pn still ade adik aku. dia jadi mandur. yelaa mak xpandai pun buat kek..sbb tu kena pantau. learn from the mistake. so...buat kek mengikut arahan. pantas dan fokes. 





cupcakes pun ada





giler punya outdated..baru tau RV ni sodap. sodap nyah.....siyes. aku amik recipe dia kat akak nie. kek dia ni tak manis sgt...sgt2 sesuaiiiii ngn jiwa mak. 


tp presentation tetap buruk. aku pn tak tau ape masalah aku ni. hahahahaha da xde seni pegilaaa kelas ke ape...memandai lebey!




Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment