Friday, April 15, 2011

Kursus untuk menjadi seorang yang compete dan efficient


Ari senin lepas aku kursus kat Mid Valley 5ari. perghhh bahagia gile bila dapat kua opis skali skala. tak kisah laa kursus ape janji aku kua! dlm kelas stress sebab kena fokus gile2 sebab pasni kena maintain semua system by own. dapat plak cikgu baik. rasa macam tak cukup je 5ari sbb language yg aku belajar ni susa. and aku mmg tak terrer laa pakai language ni. so..mmg patutlaa anta aku g kursus ni.


sepanjang aku kursus...makan tgahari mmg toksah cakap. gile ko...aku kan tga diet ni. dugaan besar ni. paham2 laaa kalau da ade kat mall macam ni...bilang saja mau apa. food heaven! aku da makan cmni utk lunch malam mmg babai laaa aku xmakan paper selain pas balik kursus tebongkang tido. for 5days..training centre provide breakfast and minum ptg. tempat dia best sbb dia ade coffee maker by nescafe. 


haaa leh bayang bape kali aku kua bilik g picit air segera dorang. sedappppp ok. asal sejuk je nescafe. pagi da bantai milo...teh tarik. 1st day..breakfast nasi lemak. petang dapat plak roti hotdog. gile naik berat!!! lunch makan chicken rice shop. 2nd day lunch kenny rogers laaa plak. tak abis aku makan. muak and aku bosan makan fast fud. tp nak wat macam mana. dalam team aku ade mamat ni gile fastfud. tak tau mcm mana dia bole tahan

ni 3rd day punya lunch. same. tak abis. bawak balik kasi kazen makan.

the 4th day. secret recipe. amik tom yam kung. yang ni licin. kena ngan tekak aku


last day. breakfast dapat mekdi. plus..picit lagi air instant dorang. hehehe
for lunch. ade orang belanja Nandos....


best...tapi tak abis juga. buat2 laa mcm abis. mekacih en. md nor!
  


pendek kate.....bos, sila laaa anta saya g kursus lagi. saya bahagia berada di luar. walaupun 2-3 ari sy rindu opis and my cribs. turun blood preasure sy bos. 


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment