Monday, June 13, 2011

The Gunners...wah!




Sejak kawin kan...aku telah menceburkan diri dlm dunia bola sepak even knowledge aku pasal bola ni ayam2 je. ade org kate....'eleh masa mula2 kawin..mmg laa semua minat. tgk sama2..teman kan smp pagi buta'  for me..aku suke plak layan bola ni..blum ade baby ble laa aku join smp 2-3pagi. klu da branak pinak maybe ade reason xleh join kan. hehehe

da plak skg musim bola...mlm sabtu aku sakit perut ngn demam tguling2 pn boleh layan lagi Kelantan Vs Tganu. Game dia sangat best...xboring laaa klu nak tgk. kejap2 tpekik..ngan pak mertua aku skali join. dia ngn aku tgk bola dalam versi baring. special x? best woo game dia. rasa semangat Ganu kite merasuk jiwa aku. gile arrr. kalau cik june dga konfem kena baling bantal. Muar murtad. hahaha

actually last week lagi da plan nak belikan tiket utk laki game Arsenal. nk dtg Malaysia kekdahnye. konon mak nk wat suprise laa. masa bufday laki aku ritu...xde ape pun aku nak kasi. yelaa sibuk org kawin. sian...ari2 cakap pasal kek. tp bila nak belikan tanak. coiiiii xpe aku paham perasaan tu. sabar eh yang. hehe kire aku nk kasi laa walaupun bufday dia da lepas. 


nak wat sendiri..xtau. xpenah buat. nak bli walk-in lagi hareeemmmm xtau. gugel2 pun still bangang. selama hidup aku xpenah guna credit card utk online transaction! mmg xpenah n jakun xtau. last2 aku tny kawan aku. abis cite...senang kan. xyah laa nak ragu2 susah hati kena tipu bagai. troma xtentu pasal.



finally...aku da bjaya beli tiket and bole jumpe arshavin!!!! eh...dia dtg ke? dok pun free seat nyah...lubang idong player pn lom pasti leh nampak. lagi laaa arshavin tu kecik je aku tgk kang. xpelaa at least aku da reti wat online cc. pooraaahhhh da lapuk baru nk guna....org lain da boring. beli tiket rate paling murah plak tu. klu beli yang ratus2 pun bkn leh dapat begambar ke sign ke...baik ratus2 tu aku g joli beli baju raye ke....kan manfaat? hahahahahahaha jan marah eh bie...ikhlas ni syg belanja.


yayyyyyyy bole g tgk Arsenal....yayyyyyy!!!! xyah masakkkkk....teeeheeeeee
Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment