Sunday, June 19, 2011

Da dapat.....

huuuu van persie....semoga aku nmpk ko
Ngeee tiket Arsenal da dpt...wuhoooo xsabo plak nk tgu bulan depan. walau yellow gate je. hihihi..bukan xnk bli yg mahal skit..aku ade misi lain nk kumpul duit ni. alaa semata nak tgk arsenal..klu dpt sign ke..bgambar ke puas ati jugak laa. xkisahlaa janji dpt bwk laki aku g tgk match 2 next month. aku sedang earn some money nak mcapai hajat dan kepuasan sendiri. kerana ini.....




eh berapi sangat angan2 mak ni nok...huahuahua









kalau dapat yang ni pun best.....red tuu..kau sehangat api!






sebenarnya nak yang ni......eeiiii nak! nak!


aku kalau dapat yang biasa2 cm kat atas ni pun da puas ati. tido senyum..konfem! hehe baru laa smgt waja nak baking kan. skgni aku kalau wat kek..biskut aku pakai hand mixer je. mmglaa exercise...tp nk puas n nak buat banyak skit haruslaa guna mixer gabak ni. githewwwww......ade ke contest2 yg mak leh masuk..adiah dia mixer? xdapat nok..xdapat. kalau ade pun pesaingan. xpun brangan jelaa kot laki aku nk belikan. 


apesal laa dari dulu x beli? mmmm dulu minat lain...byk minat ke arah keremajaan. tuiiiii....da tua baru kesedaran datang. dpt je bajet dlm 1k..akan ku beli mixer ni. malas nk mintak laki aku...skuang2nya aku usaha sndiri n duit dia bole simpan utk benda lain. mana tau nnt dapat baby...smu barang akan ku suruh dia beli. hahahaha lagipun benda2 cmni tahan lama. mak aku nye kenwood mixer smp skg bole pakai. tp aku xle laa kebas dia punya. sentimental value tu..dulu mak aku beli pun leh tahan mahal. bebaloi sbb masih bjasa skgni. 



Model ni gugel. mak aku nye yg mcm ni. kenwood versi dulu2.


aku hny bole kebas spatula dia je. bukan mixer je aku nak....oven pun sama. xkisahlaa brand ape. yang penting nak 42L punyeeeee. 3bln lepas aku bli kan oven baru utk cik june. pensonic dia yg lama aku amik. yg lama ni mmg kecik gile. so..klu aku baking mmg 4-10x round laa kua masuk oven. bunyik cm gempak. padahal ko bakar kueh tart ngn biskut je nok. yang lain2 salu aku akan bake kat uma mak sbb oven dia besau. yelaa xkan laa aku nk mtk balik. so..biarlaa mak dan oven baru itu bebahagia di uma nya. sendu ok....


aiseh....next month da nak puasa..then RAYA!!!! alamakkkkkkkkkk! 

Gambate!!!!!!





Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment