Monday, May 23, 2011

Minggu rajin



Sebenarnya tingin nk makan mee kari. rajin ok....sbb rasa nye wat mee kari ni sgt simple and mudah. kire2 idea nak masak da kering bole laaa try mee kari ni. lagipun time ni member aku julie ngn ein datang...ceh dan2 semangat kerajinan aku mcanak.

seb baik ko dorang cakap ok mee ni..kalau x mau da kembung aku kena abiskan 1 periuk. haaaa 2laa nak tunjuk terer sgt kan. tapi bagus jugak at least aku xle liat nak masak. tambah skill aku...cewahhh bajet leh masuk dalam resume kan. wakakaka



org dalam uma ni paten xmakan daun sup...limau nipis..dan byk lagi. seb baik sempat boh cili ngn togeh. aku ske kalau perah limau n daun sup..bawang goreng. baru ade ummpphh! tp ni edisi laki aku. lom pape da bedal. xsempat nak hias2 ni. xde kamus hias2 kalau da lapo. sabar jelaa mak nok.

mee kari aku ni rupa botak cam tak cukup bahan je...tp masih sedap. hohoohoho gile prasan ok. baru buat skali rasa kejayaan cam da 25x. pooraaaah


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment