Monday, May 23, 2011

Cupcakes Photolicious




Cupcakes ni order by Bushra..owner blog dan DIY fan. blog dia best...dia terpilih untuk posing2 free kat whiteroom. dia masuk contest ke ape menang laa kekdahnye. so...sbb service photog dorang dapat free dia pun nak kasi laa team photog ni buah tangan. baik budak ni. hehehehe




kecah aku rasa sbb time nie buat langsung tak pokes coz auntie aku passed away that day. tak puas ati sgt

anyway...thanks bushra :-)







yang ni bawak g opis.

aku saje bawak g opis sebab ade kwn nak rasa. bawak laaa konon promote githew. terus aku  btambah semangat untuk meneruskan bisnez kecil-kecilan ni. kalau kita buat sepenuh hati pasti ade hasil. tambah pulak si fiza ni amik gmb cupcakes aku nampak mabeles nyahhhh! mak suke.......hooyeaaahh!


Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment