Saturday, April 30, 2011

APC 2011





Ini ialah kesah warga veteren yang dpt APC...sepa keje gomen mmg tau ape benda ni. hahaha mak and pakcik aku dpt award khidmat cemerlang githew. sian dorang..keje lama da baru nk dapat. xpelaaa at least dpt kan.

so dorang planning nk belanja anak branak serta menantu. oooh bahagia giler.....tp......dorang suh aku g cari tempat. aku paling lemah bab ni laa..sbb nk memuaskan ati ramai pihak. seminggu aku kasi nama restoren smu rejek. biasalaaa susa nk kasi org2 tua ni puas. nak yang senang paking..order cepat..dan xjauh dari umah.

nak ajak g mkn tomyam siyes da boring...last decide g mkn steak. aku g book kat Rodeo Steakhouse. jarak nye dari uma mak aku hny 10 minit perjalanan je. lom panas bontot da sampai. da mak aku nak sgt yang dekat kan. lagipun steakhouse ni kan femes..masuk JJCM lagi. githewww kekdah nye. 

dia punye deco2 eric tu mmg bole laa..rasa cm ade bau2 koboi skit. hehehe nama makanan mmg gempak..oder mmg kaw2. punya lahap family cik usin ni..skali da yg sampai sgt2 laaa disappointed and mmg aku rejek tanak pegi lagi. harga mmg standard tp langsung xsetara ngan rupa dia.

 ni cik usin nye. mix blackpeper steak. nipis je dia nye daging. bapak aku ckp best lagi dia makan kat Big Plate kt subang. ciss...skg da tau apesal kolestrol dia naik. Kantoiiiiiii hehe


 yang ni lamb chop. kazen aku order. siyes tulang je lebih..


 ni abg aku nye...blackpepper steak. tenggelam dek kuah dia. kuah dia pun xbape in' sgt


 yang ni paling...paling...paling mahal skit dari yg lain. sirloin steak. sian laki aku...dia lapo balik pas smp uma. xpelaa makan dgg xelok sgt. hehehe


and finally......gotcha! haaa kok ye pn korang nak tunjuk beli sudu sale kat parksen harge rm1.50. patut le sedap smacam. ade perisa istimewa. 



total mencekik semua dalam rm350. makan seramai 14 org sahaja. ok ke? mmmm aku leh rate restoren ni 4/10 saja. tak semestinya yg masuk JJCM smu nye benar belaka...hahahaha tulaaa lain kali kalau da masuk TV ni jan laaa rs restoren da cukup bagus. sila enhance lagi!



Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment