Wednesday, April 27, 2011

tawar ati...

ini semua adalah rentetan kejadian last week...tp aku masih tbawak2 lg smp skg. isk2...naik BP mak nok. xpasal2 je. tp bkn laaa sbb hal ni smata..adelaa hal lain yg mdorong ke arah prasaan stress ni. huahuahua...mak smp skg gile bengang ngn bigbos mak yg kurang kaseh sayang 2...mula2 kejadian nama aku naik masuk miting tgempar kt tpt keje aku yg sweet ni *tgn kat bahu..mate pandang atas* mmglaa aku yg cari pasal tp kan scara logik nye bnda 2 xyah laa ko nk war2 kan 1 bahagian nok! aku sesaje je apply amik kursus japanese comm kt KL...aku diterima ok...ko igt senang ke nk dpt kusus cm2. ye..aku ni org IT..tp ape laa salahnye nk tmbh ilmu di dada..gile payah aku nk apply mana2 kusus lg2 klu yg libatkan luar dr opis. Bigbos aku ni kan...dia paten cm alergik skit klu ade staff nk kua g kusus...tp klu c kaki kipas dia...ON je!!! dia cm panas ati klu dpt tau ade staff dpt g kusus luar dr opis. gile tenuk ke ko nk perap staff dlm ofis ni 365 ari pempuan oooiiii! mmg tmenung arr nk dpt approval dr dia ok! alaa weiii aku just dpt kt KL je...bkn nye smp g JEPUN ngok! tu pn 5 ari je...bkn 5 bulan!

bukan skali dua ok...da byk kali da aku apply ade je alasan xbg aku pg. ntah ape2 je. bkn nye kena kuar duit ko pn..FREE! aku trasa pnindasan yg truk spanjang staun lebih kt sini. sgt beza ngn bos org lain...aku xbape nk phm..ape yg ade dlm otak dia smp dia treat staff cmni. apelaa punya pemikiran yg bunut bodo!!!! paling xrasional nye...pasal surat tawaran g kusus japanese comm je...masuk miting. xde keje kan...kan senang klu admin receive je surat..then slash je laa surat aku 2..and talk to me privately..ckp elok2..xsusa kan? aku leh terima laa klu ko ckp bebaik..dan2 plak kes aku ni jd isu smp semorang tau...aku je yg xtau. bole? smggu aku lalu lalang kt admin 2..dorang smu dok pandang2 aku..rupenya aku org trakhir tau psl ni. arghhhhh bangang!!!!!!!!!!!!!!!!! sia2 je aku catwalk..rupenya........ %^&*()_(&*$^

pasni aku da malas da nk apply ke ape....lantaklaa. sakit ati..!!
Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment