Wednesday, April 27, 2011

Cupcakes



ni aku nk promote laa skit cupcakes yg dibikin oleh adik aku..Pot. dia bab2 pastries ni mmg terer laa. aku ni sbgai extra je tolong cantikkan kek. xdelaa bisnes besar-besaran....skadar isi masa n menajam kan skill baking..kate nya laa. lgpun skill yg pot ni dpt ni dari mak aku jugak. dulu2 mak mmg amik oder kek. mcm2 kek laa mak buat. paling best black forest ngan blueberry kek. mak mmg superb laaa...time besday anak2 dia..mak buat sndiri..skg dia cm da bz kan. jap lagi plak nk jaga cucu bagai...jadi skill 2 nk kasi laa kat adik aku. klu mnurun kat aku..200% bantat kek 2. ktorg xdelaa wat full time..klu ade order je baru wat. 2pun wat basic design je..xde nk gempak2 cm orang lain yg da memang tahap sifu nye. setakat ni..alhamdullilah bole tahan laa org oder...tp tiap kali 2 jugak lupa nk amik gmb sbb kamera salu kena kebas. xde can nk pakai...sian Pot. saba ye nak...mana tau ade duit jatuh dari langit ble laa ko beli kamera cybershot sbijik..muhahahaha

klu kueh tart 2 mmg aku yakin laa aku leh buat. tu pun kak ipar aku yg ajar...klu x..konpem kua cendawan tepung aku biarkan smp btaun. gile pemalas! skg da ade keinsafan lepas kena tarbiah ngn mak aku. tp tart jelaa yg aku leh harapkan. lain2 aku tahap beginner lagi..da tua weh masih beginner2...blah laaa coiii. kat bawah ni aku upload hasil keje cupcake pot. aku mmg jamin 100% insyaallah sedap dan memenuhi citarasa tekak anda skalian.



chocolate...yg ni design biasa.


chocolate cc + butter cc + buttercream





yang ni chocolate + fondant + buttercream. ni di order oleh kwn mak sndiri. dia kawin last month. :-p


chocolate + fondant + buttercream


ni da siap dlm box. 

amacam? ok kan...alaa ktorg xdelaaa nk wat bang2 boom sgt...janji sedap mate mandang.....SEDAP. simple is better kan..price pn bpatutan n corak pn basic but nice. leh refer kat bawah ni utk tujuan oder.  =)


Flavor
Chocolate
Butter
Carrot
Peanut
Toppings
a.    Choc Buttercream
b.    Buttercream
c.     Choc Ganache
a.    Choc Buttercream
b.    Buttercream
c.     Choc Ganache
Cream Cheese
a.    Choc Buttercream
b.    Choc Ganache
Fondant
Basic Design
Size
2.5 oz
Quantity
16, 25 & 36 cups
Price

16 = RM 40
25 = RM 55
36 = RM 75


16 = RM 40
25 = RM 55
36 = RM 75


16 = RM 50
25 = RM 65
36 = RM 85


16 = RM 40
25 = RM 55
36 = RM 75

NOTE*
Untuk Choc Ganache & Fondant Boleh eMail Dulu TQ


bole laa contact tuan yg bikin kek ni. sila contact minah ni Atiq 019-4168831 / 03-61857354 . or atau klu ade petanyaan leh laa email kat queen_affe@yahoo.com.ph.  yang penah oder 2...mekacih byk2...i love uols!! *tetiba...



ok bai....gua da lalok.

Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment